Politerno > Україна і світ > Тимошенко і Зеленський обговорили вибори і подальші зміни в країні

Тимошенко і Зеленський обговорили вибори і подальші зміни в країні

  • 12 Червня, 2019
  • 2466 Переглядів
  • Comments Off

Лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко провела зустріч з президентом Володимиром Зеленським.

Як повідомила Тимошенко в Facebook, зустріч відбулася у середу в будівлі Адміністрації президента.

“Говорили про поточну ситуацію в країні, про дострокові парламентські вибори та про те, як втілити в життя зміни, яких від нової влади очікують люди”, – написала вона.

Як зазначила лідер «Батьківщини» у прямому ефірі на телеканалі «112 Україна», коментуючи свою сьогоднішню зустріч із Володимиром Зеленським, головними темами розмови з главою держави стали –  як не допустити руйнації дострокових виборів і не втратити жодного дня заради справжніх перетворень і результатів для людей, які можна досягти вже зараз.

«Щодо виборів і перетворень в економіці та соціальній сфері – ми однодумці. Наша команда разом робитиме все можливе, щоб наступні 5 років для України стали успішними і щоб кожна людина відчула зміни якнайшвидше. Щоб не звіти були красивими, а життя людей», – зазначила вона.

Глава держави та лідер фракції обговорили напрямки змін, які зараз треба робити в країні, додала Юлія Тимошенко.

«Наша команда вважає, що вікно можливостей відкрито. Цей шанс для країни категорично не можна втратити», – наголосила політик.

Окрім того, Голова партії запропонувала, щоб «Батьківщина», «Слуга народу» та «Голос» об’єдналися для боротьби з «монстрами корупції» режиму Порошенка, які хочуть потрапити до парламенту за мажоритарними округами.

Юлія Тимошенко також зауважила: не можна допустити, щоб Конституційний Суд зруйнував дострокові парламентські вибори.

«Це означатиме, що стара більшість в парламенті переможе зміни, на які люди очікують. Рішення про перенесення буде незаконним, корупційно або політично вмотивованим», – підсумувала вона.

На сайті президента повідомлення про зустріч із Тимошенко поки немає.

Нагадаємо, 10 червня Юлія Тимошенко заявила, що партія “Батьківщина” готова до вступу в коаліцію з партією “Слуга народу” у наступному парламенті.

Пізніше вона заявила, що “Батьківщина” не буде в опозиції до нової української влади, навіть якщо її не візьмуть до коаліції у Верховній Раді.

Юлія Тимошенко також зазначила, що 21 липня народ обиратиме не лише парламент, а й нового прем’єр-міністра.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE