Politerno > Тернопільщина > Найповажніша організація Тернополя підтримує Богдана Брича на виборах до Ради

Найповажніша організація Тернополя підтримує Богдана Брича на виборах до Ради

  • 29 Червня, 2019
  • 2017 Переглядів
  • Comments Off

“Міщанське братство” пишається і активно підтримує Богдана Брича – кандидата до Верховної Ради України по ОВО №163 (м. Тернопіль).

Про це йдеться на сайті, заснованої ще у далекому 1890 році,  організації Міщанське брацтво”.

“З листопада 2018 року Богдан Брич став одним з представників “Міщанського братства” в м. Тернополі”. Богдан Брич – справжній патріот і активний учасник Помаранчевої революції 2005 року та Революції Гідності 2014-ого. Під час подій на Євромайдані був важко поранений, однак це лише закалило його характер і посилило бажання  будувати незалежну і щасливу Україну. Завжди має власну думку і приймає активну участь в громадському і політичному житті м. Тернополя. В 2015 році був обраний  головою Гаї-Шевченківської сільради, завоював авторитет у односельців і навів порядок у рідній місцині.

Міщанське братство бажає Богдану Бричу стати народним депутатом і гідно представляти Тернопіль у Верховній Раді України!”.

Довідка:

“Міщанське брацтво” – це найстарша і найповажніша громадська організація Тернополя. За час свого існування кілька разів зазнавала розквіту та занепаду. 

Засноване в далекому 1890 році “Міщанське братство” не з власної волі припинило свою діяльність за часів Радянського Союзу. Тож відродилося у 1993-му. Як зазначають члени оранізації – це була подія, яку за значимістю важко переоцінити. Адже нащадки колишніх міщан нарешті легалізували його роботу.

На загал “Міщанське братство” відразу не набуло широкої популярності. На те були причини, зокрема, певна закритість Братства. Надто складні умови вступу до нього та вік більшості членів товариства. Переважно це були люди літнього віку. Їхній авторитет був беззаперечним, але брак “молодої крові” стримував розвиток. Врахувавши ці помилки, нове покоління міщан взялося за відродження колишньої слави вже у ХХІ столітті.

Часи змінюються, але основна мета товариства навіть тепер актуальна: згуртування громади, організаційно-освітня робота, в якій брала б участь значна кількість міщан.

Більше подробиць за посиланням: Історія ГО

Читайте також: Битва за Тернопіль. Все, що потрібно знати про кандидатів по 163 округу

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE