Politerno > Україна і світ > У Росії анонсували телеміст з каналом Медведчука – NewsOne виправдовується

У Росії анонсували телеміст з каналом Медведчука – NewsOne виправдовується

  • 8 Липня, 2019
  • 1199 Переглядів
  • Comments Off

Ведучий пропагандистського каналу “Росія24” Дмитро Кісельов анонсував проведення телемосту “Треба поговорити”, який заплановано на 12 липня і відбудеться спільно з українським телеканалом NewsOne. 

Про це Кісельов заявив 7 липня в ефірі “Росія24”. 

“Відверта розмова між простими людьми давно назріла”, – заявив він і нагадав про “незабутній” досвід проведення телемосту між СРСР та США: “Тепер – те саме, але у сьогоденні і між РФ та Україною”, додав Кісельов. 

Одним з ведучих з боку РФ буде Андрій Малахов, з українського боку – ведучий та генеральний продюсер NewsOne Василь Голованов. 

“Нам треба поговорити, без посередників, без недомовок”, – зазначають ведучі майбутнього телемосту у відеоанонсі. 

Нагадаємо, телеканал “NewsOne” Тараса Козака, близький до кума російського президента Віктора Медведчука,

Редакція каналу стверджує, що народам України й Росії потрібен телеміст для відновлення миру.

“Треба поговорити” – це телеміст між звичайними людьми України і Росії: без політики, без політиків. Кожен зі свого боку повинен зробити крок для припиненням війни. NewsOne робить цей крок 12 липня. Тому що Україні потрібен мир!”, – заявляє канал.

За його твердженням, “ідея телемосту “Треба поговорити” між людьми в студії NewsOne і народом Росії викликала справжній шквал дзвінків і звернень із боку глядачів, вони з нетерпінням і величезним інтересом чекають цієї події, яка відбудеться 12 липня о 18.00“.

“Нагадаємо, саме телемости Познера й Донахью у 80-х роках стали початком спілкування між народами, які були, завдяки політикам, у стані Холодної війни”, – заявляє “NewsOne”.

“Сьогодні в Україні близько 70% людей чекають прямих політичних переговорів із Росією”, – упевнені на телеканалі з проросійським ухилом.

“Сьогодні, коли щодня гинуть українські солдати, а політики попередньої й теперішньої влади продовжують недіяти, ми вважаємо своїм журналістським обов’язком вийти на такий відкритий діалог між народами України й Росії. І ми хочемо змусити політиків іти на переговори заради миру”, – заявляє “NewsOne”.

“І коли ми говоримо, що необхідний мир, – окремими політичними партіями починається черговий обман людей і звинувачення на адресу нашого каналу, що переходять у прямі погрози й залякування. І ті, хто це робить, не хочуть миру. Тому що розуміють, що будь-який мир можливий лише в переговорному процесі”, – йдеться в заяві каналу.

Читайте також: Зеленський і Туск відвідали зону розведення сил на Донбасі (Фото)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE