Politerno > Тернопільщина > Остання надія на перемогу у Головка – Почаївські попи агітатори!

Остання надія на перемогу у Головка – Почаївські попи агітатори!

  • 8 Липня, 2019
  • 7408 Переглядів
  • Comments Off

Після конституційного розпуску Верховної Ради, нардеп-мажоритатник від «Свободи» Михайло Головко прокинувся та зринув, ніби у вирій, на свій округ, щоб перевірити, чи, бува, не забув затурканий «електорат» елітного «слугу».

А переживати є чого. Він – один з найзлісніших депутатів-прогульників, за увесь період діяльності Ради використовував свою картку для голосування менше, ніж на третину, виконав заледве 27 відсотків своїх передвиборчих обіцянок. А ще прославився тим, що синхронно з опоблоком голосував проти підвищення пенсій.

Зокрема, про це Головку й нагадали виборці Кременеччини, назвавши брехуном. Та, як свідчать журналістські розслідування, таке визнання його «заслуг» перед виборцями – далеко не повне.

Інтернетом вже давненько гуляє інформація про нетрадиційні зв’язки націоналіста із найбільш одіозним захисником «русского міра» Новинським. За свідченням одного з колишніх депутатів VII скликання від «Партії регіонів», під час зустрічей у серпні-вересні 2014-го року, Новинський і Головко домовилися про співпрацю на взаємовигідних умовах: «свободівець» гарантує, що жодних дій та масових акцій на Тернопільщині проти Почаївської Лаври і її керівництва не буде, а, натомість, молодий депутат знову переможе на своєму одномандатному окрузі. Так і сталося.

Під час минулих виборів до Верховної Ради на дільницях Почаєва і його околиць рівень підтримки Михайла Головка був просто вражаючим: понад 30% виборців тут проголосували за представника націоналістичної партії «Свобода», яка постійно виступає проти функціонування Московського патріархату на території України.

До речі, і повторно спечений нардеп також на всі 100 відсотків виконав головну умову своєї перемоги – Почаївська Лавра ще й досі залишається твердинею країни-агресора на території патріотичного Тернопілля.

Подібна співпраця націоналістів з колишніми представниками режиму Януковича здавалася б дивною, якби не оприлюднені журналістами факти прямого фінансування діяльності ВО «Свобода» Партією регіонів.

Як буде цього разу? Чи агітуватимуть московські попи за Михайла Головка на виборах-2019? А чи цього разу проросійські реваншисти настільки знахабніли, що можуть обійтися без націоналістичної обгортки для своїх справжніх чорних намірів? Доживемо – побачимо. Вже – 21 липня.

Читайте також: За які гроші нардеп Головко купив ринок в центрі Тернополя?

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE