Politerno > Україна і світ > Українці досі чекають від Зеленського зниження тарифів – опитування

Українці досі чекають від Зеленського зниження тарифів – опитування

  • 10 Липня, 2019
  • 1241 Переглядів
  • Comments Off

Більше третини українців досі очікують від президента Володимира Зеленського вирішення питання про зниження тарифів на комунальні послуги.

Про це свідчать дані опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології з 25 червня по 7 липня.

Опитаним пропонували дати три варіанти відповідей із запропонованих соціологами на запитання “Що ви хотіли б, щоб новий президент Володимир Зеленський зробив у свої перші 100 днів?”.

Більше третини українців – 42,8% відповіли, що чекають від президента “зниження тарифів на комунальні послуги”.

Також опитані хочуть, щоб Зеленський “подав у парламент законопроекти про зняття недоторканності з депутатів, суддів, президента” – 36,6% респондентів.

“Почати прямі переговори з Донецьком, Луганськом і Москвою про мирне врегулювання і припинення бойових дій на Сході України”, – відповіли 33%опитаних.

Ще 31,4% опитаних закликають Зеленського “почати або ж прискорити розслідування найбільш резонансних корупційних злочинів”.

Опитування проводилося з 25 червня по 7 липня серед 2004 респондентів віком від 18 років. У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, що контролюється українською владою.

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і за дизайн–ефекту 1,5) не перевищує: 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% – для показників близьких до 25%, 2,0% – для показників близьких до 10%, 1,4% – для показників близьких до 5%.

Читайте також: Стало відомо, кого українці хочуть бачити прем’єром

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE