Politerno > Україна і світ > Зеленський відклав призначення скандального глави ОДА і чекає на звільнення головного фіскала

Зеленський відклав призначення скандального глави ОДА і чекає на звільнення головного фіскала

  • 13 Липня, 2019
  • 1139 Переглядів
  • Comments Off

Президент Володимир Зеленський поки не буде призначати скандального Андрія Андрейчикова главою Одеської ОДА та вимагає відставки в.о. голови Державної фіскальної служби Олександра Власова.

Про це Зеленський заявив 13 липня під час прес-конференції в Одесі, де глава держави перебуває з робочим візитом, повідомляє “Думська“.

За словами Зеленського, він особисто знає Андрейчикова, але “є багато людей, які маніпулюють у засобах масової інформації”.

“Тому буде конкурс. Ми не хочемо вас, одесити, підвести”, – заявив він.

Під час наради в Адміністрації морських портів Зеленський закликав Власова написати заяву про відставку за невиконання у повному обсязі домовленостей про звільнення керівників чотирьох митниць у західних областях України, пише “Інтерфакс-Україна“.

“Ми з вами домовилися, що ви звільните митників, якщо вони самі не напишуть заяви про звільнення. Після цього я побачив ваш пост у Facebook і дуже радів, що дійсно нормальна людина з’явилася, і побачив, що ви їх звільнили. Але надані мені реальні документи не співпадали з вашим постом. Тобто ви людей відправили у відпустку”, – заявив Зеленський.

Власов зазначив, що “за цей короткий термін мета досягнута”, і ці митники звільнені від виконання обов’язків. “Дві посадові особи пішли у відпустку за станом здоров’я близьких родичів, і вони написали заяви на звільнення”, – зазначив він.

“Ви вважаєте, що я ідіот? Гаразд я. Ви нас усіх вважаєте ідіотами? Я хотів би, щоб ви особисто написали заяву на ваше звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили, якщо можна. Якщо ви не можете впоратися з людьми, які є відповідальністю за вашою вертикаллю. Скажіть мені дату, щоб я це знав не з Facebook, а з реальних документів”, – заявив Зеленський, звертаючись до Власова.

У свою чергу Власов заявив: “Я сьогодні напишу заяву і відправлю в Кабмін”.

Нагадаємо, 26 червня біля будівлі ОДА в Одесі активісти влаштували протест проти призначення президентом Володимиром Зеленським Андрія Андрейчикова на посаду губернатора Одещини.

Журналісти “Схем” повідомили, що запропонований президентом Володимиром Зеленським та схвалений Кабінетом міністрів кандидат на голову Одеської ОДА Андрій Андрейчиков заробляє на торгівлі з заводом невизнаної “Придністровської молдовської республіки”.

За тиждень до виборів президент Володимир Зеленський розпочав дводенний передвиборчий тур Дніпропетровською, Одеською та Херсонською областями.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE