Politerno > Україна і світ > Тимошенко осоромила Гройсмана на “Свободі слова” (Відео)

Тимошенко осоромила Гройсмана на “Свободі слова” (Відео)

  • 16 Липня, 2019
  • 3098 Переглядів
  • Comments Off

Чому? Тому що оперувала фактами, тримала в руках роздруківки з сайтів МВФ, де вказано, що боргів взятих нею як прем’єр-міністром України вже немає. Пояснила, що де-факто газ, який ми купуємо реверсом зі Словаччини – російського походження. А що, не так? Це Яценюк хотів увійти в історію як прем’єр, який зняв Україну з газової голки РФ, проте насправді – ми просто перестали купувати напряму.

Я не захищаю і не відбілюю Тимошенко, уж чийого захисту вона точно  не потребує – це мого, але дійсно: вона на фоні Гройсмана виглядала глибою.

Що вже казати, якщо навіть Притула загнав Борисовича у глухий кут питанням про тендер на дитячі світловідбивні жилети, які Гройсман так пафосно презентував… Текстильники відкрито говорять, що за півтора місяці до 1.09.2019 нереально провести тендер та виготовити 1 мільйон таких жилеток. Значить – це чергова профанація від поки що чинного прем’єра заради заробляння електоральних балів.

Ну і наостанок зазначу: звісно, Гройсман не дурний. Він доволі розумна людина, але розумна – далеко не завжди означає відверта і порядна. Він – типовий маніпулятор, “ушлий тіпок” з вінницького базару, “рішала” та хам.

До речі, буде цікаво подивитися, як розвиватимуться події з судовим позовом, анонсованим Сергієм Власенком, у зв’язку із заявою Гройсмана про те, що Тимошенко намагалася “вибити” собі квоти в Мінекології та у НАК “Надра України” перед тим, як Гройсман став прем’єр-міністром. Власенко стверджує, що це брехня і знаєте (не вірю, що таке кажу), але я вірю Власенку…

Читайте также: Тимошенко: Знизивши тарифи, ми збільшимо доходи людей і піднімемо економіку

Назар ПРИХОДЬКО

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE