Politerno > Україна і світ > Масові звільнення і поліграфи: новий глава ДПСУ оголосив війну корупції у відомстві

Масові звільнення і поліграфи: новий глава ДПСУ оголосив війну корупції у відомстві

  • 6 Серпня, 2019
  • 7110 Переглядів
  • Comments Off

Новий очільник Державної прикордонслужби Сергій Дейнеко розповів, якими методами збирається боротися з корупцією у своєму відомстві.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Під час відеоселекторної наради з керівниками регіональних управлінь та прикордонних загонів він зазначив, що особисто “раптово перевірятиме” ділянки різних прикордонних підрозділів, аби переконатися, чи правду розповідають керівники на місцях про стан охорони державного кордону.

За словами Дейнеко, у разі підтвердження фактів протиправної діяльності, вони нестимуть “усю повноту відповідальності”.

Крім того, якщо буде доведена причетність до злочинних схем особового складу, “може бути прийняте принципове рішення по заміні 100% персоналу окремих підрозділів”.

 “За всіма фактами проводитимуться службові розслідування і винні особи притягуватимуться до відповідальності, а у разі доведення корупційної складової – будуть поінформовані правоохоронні органи. При цьому, наголошу, що з фігурантами розслідувань проводитимуться заходи з використанням поліграфу”.

Нагадаємо, раніше Дейнеко заявляв, що Держприкордонна служба буде реформована, зокрема, скоротять кількість генералів та людей, які не беруть участі в охороні кордону.

13 червня президент Володимир Зеленський призначив Дейнеку керівником Державної прикордонної служби замість Петра Цигикала.

Читайте також: Заступник Луценка схвалив підозри оточенню Порошенка, які раніше вважались незаконними

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE