Politerno > Україна і світ > Мінкульт відкинув звинувачення Луценка щодо “справи Гримчака”

Мінкульт відкинув звинувачення Луценка щодо “справи Гримчака”

  • 15 Серпня, 2019
  • 970 Переглядів
  • Comments Off

Міністерство культури не має жодного стосунку до справи про вимагання хабара заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрієм Гримчаком.

Про це йдеться в заяві Міністерства культури.

“Будь-які звинувачення чи підозри щодо зловживань з питань містобудівних перетворень працівниками Мінкультури є безпідставними, надуманими та такими, що не базуються на жодній з норм права”,  – заявили у відомстві.

“Міністерство не погоджує проекти будівництва чи реконструкції будівель в історично населених місцях, у тому числі в м. Києві”,  – підкреслили у Мінкульті.

Міністерство нагадало, що втратило правові підстави для погодження будь-якої нової забудови з 1 січня, коли вступили в дію зміни до діючого законодавства.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Гримчак та його помічники вимагали 1,1 мільйона доларів за вплив на рішення судів та чиновників Міністерства культури для прийняття замовлених рішень.

14 серпня Гримчака та його помічника затримали під час отримання 480 тисяч доларів хабара

Зловмисники вимагали 1,1 мільйона доларів від підприємця за сприяння у прийнятті рішень особами, уповноваженими на виконання функцій держави.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE