Politerno > Україна і світ > Внаслідок обстрілів зі ствольної артилерії і мінометів загинув український боєць (Відео)

Внаслідок обстрілів зі ствольної артилерії і мінометів загинув український боєць (Відео)

  • 3 Вересня, 2019
  • 821 Переглядів
  • Comments Off

Бойовики ОРДЛО посилили обстріли українських позицій у зоні проведення операції Об’єднаних сил, задіявши ствольну артилерію, важкі міномети і бронетехніку.

З початку доби противник сім разів порушив режим припинення вогню. Внаслідок ворожого обстрілу загинув один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр штабу ООС.

Найскладніша обстановка – в зоні відповідальності оперативно тактичного угруповання “Схід”, де було зафіксовано шість з семи ворожих обстрілів.

Позиції Збройних сил України поблизу Гранітного на Донеччині окупанти накрили вогнем з гаубиць калібру 122 міліметра і 120-мм мінометів, а також обстріляли з великокаліберних кулеметів. По Водяному противник тричі відкривав вогонь з мінометів калібру 120 і 82 міліметри, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Новомихайлівку бойовики обстрілювали зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберних кулеметів, а Лебединське – з РПГ і стрілецької зброї.

Українські укріплення на підступах до Новотошківського Луганській області занали обстрілу з озброєння БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, 17 липня учасники ТКГ у Мінську погодили початок “хлібного перемир’я” з півночі 21 липня, а також обговорили підготовку до обміну утримуваними особами.

У перший же день перемир’я бойовики обстріляли позиції ЗСУ з БМП, і двоє українських військовослужбовців загинули, підірвавшись на вибуховому пристрої. 

1 липня бойовики ОРДЛО обстріляли санітарний автомобіль одного з підрозділів Об’єднаних сил – двоє медиків загинули.

6 серпня у результаті обстрілів бойовиків на Донбасі загинули четверо військових ЗСУ.

25 серпня внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі поранено чотирьох українських військових, 20-річний Віталій Собко помер у лікарні.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE