Politerno > Україна і світ > “Лефортово” прийняло 32 передачі для українських політв’язнів

“Лефортово” прийняло 32 передачі для українських політв’язнів

  • 2 Вересня, 2019
  • 922 Переглядів
  • Comments Off

Московське СІЗО Лефортово прийняло передачі для 24 українських військовополонених моряків і 8 політв’язнів.

Про це повідомив український журналіст Романа Цимбалюк у Facebook 

“Щойно з Вікторією Івлєвою (російська журналістка –  ред.) провели операцію зі встановлення особистостей громадян України, які перебувають у СІЗО “Лефортово”, – написав Цимбалюк.

Принесли передачі. І їх прийняли, що вже є великим успіхом. Взяли для 24 моряків і 8 наших засуджених. Серед них: Сущенко, Балух, Кольченко, Карпюк, Клих, Гриб, Панов і Сизонович”.

Нагадаємо, 22 серпня російські ЗМІ повідомили, що Москва і Київ попередньо домовилися обміняти 33 росіян на 33 українців до кінця серпня.

Крім того, 22 серпня суд у Києві відпустив з-під варти екс-“беркутівця” Олександра Саттарова. Адвокат чоловіка казав, що його готують до обміну в’язнями. Як свідчить рішення про звільнення Саттарова з-під арешту, прокурори у суді повідомили, що президенти України та Росії домовились про обмін у форматі 33 на 33.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков підтвердив, що президент Росії Володимир Путін і президент Франції Емманюель Макрон обговорювали питання обміну утримуваними особами, але без конкретних прізвищ.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE