Politerno > Україна і світ > Вільний Сенцов прокоментував своє звільнення

Вільний Сенцов прокоментував своє звільнення

  • 7 Вересня, 2019
  • 1173 Переглядів
  • Comments Off

До перемоги ще дуже далеко, ворог сильний і здаватися не збирається.

Про це сказав звільнений з російського полону режисер Олег Сенцов в аеропорту “Бориспіль” після приземлення літака зі звільненими по обміну з російського полону українцями.

Перші декілька хвилин бранець Кремля не міг нічого сказати, бо заспокоював доньку, яка плакала у нього на грудях.

Сенцов висловив надію, що незабаром в Україну повернуться інші полонені, але не висловив особливого оптимізму з приводу взаємовідносин з Росією.

“Навіть на останньому звільненому полоненому наша боротьба не закінчується. До перемоги ще дуже далеко. Ворог сильний і здаватися не збирається. У нас немає іншого вибору”, – сказав він, повідомляє ТСН.

Читайте також: Прагнучи припинити війну, Зеленський ризикує перетнути “червоні лінії” – оглядач

Сенцов, звичайно ж, дуже радий повернутися додому, на рідну землю. І чудово розуміє, що за його свободу, як і за кожного з визволених бранців боролася величезна кількість людей:

“Хочеться сказати велике спасибі тим людям, які допомагали нам і нашим сім’ям, всі ці роки боролися за наше визволення і домоглися його”, – сказав Олег Сенцов, який знає, що багато людей в Україні і світі вимагали його звільнення.

Нагадаємо, українського режисера Олега Сенцова разом з Олександром Кольченком затримали співробітники ФСБ навесні 2014 року в окупованому Криму. Їх вивезли в Росію, де Сенцова засудили за сфабрикованим звинуваченням в організації теракту до 20 років колонії суворого режиму. Кольченко отримав 10 років позбавлення волі. Жоден з них провини не визнав.

Читайте також: Звільнення українських політв’язнів: успіх, його ціна, що далі

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE