Politerno > Україна і світ > НАБУ розслідує справу проти Порошенка та Клімкіна

НАБУ розслідує справу проти Порошенка та Клімкіна

  • 11 Вересня, 2019
  • 1460 Переглядів
  • Comments Off

НАБУ відкрило кримінальне провадження щодо екс-президента Петра Порошенка та колишнього міністра закордонних справ Павла Клімкіна.

Про це прес-служба НАБУ повідомила у відповідь на запит РБК-Україна.

“У зв’язку з вищевикладеним детектив Національного бюро 23.08.2019 вніс відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань на підставі вищезазначеної ухвали Солом’янського районного суду м. Києва”, – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що крім НАБУ, справи проти Порошенка розслідує і Державне бюро розслідувань. Зараз ДБР розслідує 11 кримінальних проваджень, в яких фігурує ім’я п’ятого президента України Петра Порошенка. Зокрема, бюро відкрило справу за фактом можливого вчинення дій, спрямованих на захоплення державної влади в Україні.

У зв’язку з цим, Порошенка чи не щотижня викликають на допит. Зазначимо, що 10 вересня Порошенко вкотре не з’явився на допит до Державного бюро розслідувань.

Солом’янський райсуд Києва зобов’язав НАБУ відкрити кримінальне провадження за фактом можливих зловживань службовим становищем міністром закордонних справ Павлом Клімкіна та екс-президентом Петром Порошенком.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE