Politerno > Україна і світ > Зеленський оголосив догану двом заступникам Богдана

Зеленський оголосив догану двом заступникам Богдана

  • 17 Вересня, 2019
  • 862 Переглядів
  • Comments Off

Президент Володимир Зеленський оголосив догану заступникам керівника Офісу президента Кирилу Тимошенку і Сергію Трофімову.

Відповідний указ президента від 17 вересня розміщено на сайті президента.

 “За неналежне виконання посадових обов’язків, зокрема, за результатами робочої поїздки президента Зеленського до Дніпропетровської області, оголосити догану:

Трофімову Сергію Володимировичу – першому заступнику керівника Офісу президента України;

Тимошенку Кирилу Владленовичу – заступнику керівника Офісу президента України”, – йдеться в документі.

Як саме “не впорались” зі службовими обов’язками заступники керівника ОПУ Андрія Богдана, в документі не вказано. На запитання “Української правди”, за що йому президент виписав догану, заступник глави ОПУ Кирило Тимошенко ухилився від прямої відповіді, і сказав: “Хто більше працює – той більше доган отримує”. Пізніше в коментарі Тимошенко уточнив, що догана пов’язана з організацією поїздки.

“Були моменти, які були не зовсім чітко організовані… Були моменти, коли місцева влада не дуже вірно себе поводила. Саме з організації, попереджень щодо деяких моментів організації… але ж відповідальність несе Офіс президента, бо це поїздка президента. Тому і є догана”, – прокоментував Тимошенка 112 каналу.

Під час робочої поїдки до Дніпра 14 вересня Зеленський оглянув відремонтований міст. Президент зазначив, що бачить певні “розбірки” між мером міста, Службою безпеки, науковцями. Зеленський пообіцяв відрядити в місто комісію – оцінити рівень робіт. 

Нагадаємо, як заявив керівник Офісу президента Андрій Богдан, у фракції “Слуга народу” у Верховній Раді є психічно хворі і божевільні нардепи.

Читайте також: Просто перестати стріляти. Андрій Піонтковський – попереджаючи Зеленського

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE