Politerno > Україна і світ > Нардеп-“кварталівець” слідом за Сивохо отримав посаду в РНБО

Нардеп-“кварталівець” слідом за Сивохо отримав посаду в РНБО

  • 23 Жовтня, 2019
  • 947 Переглядів
  • 0

Народного депутата від “Слуги народу” Максима Ткаченка призначено радником секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

Про це повідомляє LIGA.net з посиланням пресслужбу нардепа.

“В першу чергу, бачу свою роль в консультуванні секретаря РНБО з соціально-гуманітарних питань підконтрольної Україні території.”, – зазначив Ткаченко.

Максим Ткаченко є членом комітету Верховної Ради з прав людини, деокупації і реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Він вважає, що робота в РНБО потрапить в унісон з роботою в комітеті.

“Планів і завдань для себе ставлю безліч. Вважаю, що попереду мене чекає багато продуктивної роботи”, – підкреслив нардеп.

22 жовтня стало відомо, що креативний продюсер ТОВ “Квартал 95” шоумен і комік Сергій Сивохо був призначений радником секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

Коментуючи реакцію суспільства на його призначення Сивохо запропонував не поспішати з висновками, хайпом і хейтом.

Довідка: Ткаченко закінчив Східноукраїнський національний університет ім. Володимира Даля, а також Луганський національний університет Тараса Шевченка.

До 2014 року проживав в Луганську, де керував компанією Майстер-шоу, яка займалася організацією гастролей відомих артистів.

У серпні 2014 став одним із співвласників ТОВ “Квартал-концерт” – дочірньої компанії Студії “Квартал 95”. Він володіє чвертю статутного фонду компанії і є її керуючим партнером.

Читайте також: САП відкрила справу щодо отримання хабара по 30 тис. доларів нардепами від “Слуги народу”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE