Politerno > Україна і світ > Разом з Дубінським “детектор брехні” пройде Арахамія

Разом з Дубінським “детектор брехні” пройде Арахамія

  • 23 Жовтня, 2019
  • 986 Переглядів
  • 0

Разом із депутатом з фракції “Слуга народу” Олександром Дубінським дослідження на детекторі брехні 23 жовтня в 20:00 пройде голова цієї фракції Давид Арахамія.

Про це Арахамія повідомив Liga.net.

Дубінський також підтвердив цю інформацію у Facebook.

Також у коментарі телеканалу “Наш” Дубінський заявив, що нинішній конфлікт не призведе до розколу “Слуги народу” і в партії “немає груп впливу, крім групи президента”.

За його словами, результати проходження поліграфа стануть відомі в середу о 21:00-21:30, прямий ефір буде на його каналі в Youtube.

Президент Володимир Зеленський зажадав від депутатів фракції “Слуга народу”, які входять до фінансового комітету Верховної Ради, пройти поліграф після того, як група депутатів на чолі з Дубінським завалила в комітеті антикорупційний законопроект.

Як ми раніше писали, колишній віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко у Facebook заявив, що ОП висунув підозру 11 нардепам зі “Слуги народу”. “Офіс Президента висунув підозру 11 народним депутатам України від партії „Слуга народу“! ️Іх звинувачують в отриманні 30 000 доларів (кожному) за голосування проти одного антикорупційного законопроекту на засіданні Комітету Верховної Ради. Офіс вимагає від депутатів-слуг пройти детектор брехні (поліграф)… Депутати від СН пропонують пройти детектор керівництву Офісу Президента!”, — написав Розенко.

Також нами повідомлялося, що керівництво правлячої партії хоче заслухати кількох “слуг народу” на чолі з Дубінським.

Внаслідок цього, серед “Слуг народу” у Верховній Раді почався скандал.

Згодом стало відомо, що Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою, з метою перевірки викладеної у ЗМІ інформації, внесено до ЄРДР відомості та розпочато  кримінальне провадження за фактом можливого вчинення корупційного злочину народними депутатами України.

Читайте також: Претендент на посаду голови КМДА має незаконний маєток на Трухановім острові

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE