Politerno > Тернопільщина > У Тернополі черговий земельний скандал: виділили землю під неіснуючу будову

У Тернополі черговий земельний скандал: виділили землю під неіснуючу будову

  • 4 Листопада, 2019
  • 3074 Переглядів
  • 0

Телеканал “1+1” невдовзі облаштує в Тернополі постійний корпункт, оскільки до завершення каденції дії наших депутатів ще не раз стануть документальними блокбастерами. Дивно, що президент Володимир Зеленський під час нещодавнього візиту звернув увагу на проблеми в спиртовій галузі, системі оподаткування, сфері безпеки, а сферу земельних відносин, де Тернопіль та область вже стали безумовними лідерами у реалізації сумнівних у плані законності схем, не згадали. Мабуть, є зацікавлені у цьому особи, котрі замовчують та таким чином приховують ймовірні злочини.

Одним з ланцюгів функціонування практично усіх протиправних механізмів є внесення “з голосу” окремого питання під час сесії Тернопільського міської ради. 

Раніше ми писали: Земельні схеми Тернополя. Частина перша: Естакада, якої не буде

Наразі мова йде про сесію від 25 жовтня, коли таким додатковим, непередбаченим планом, питанням постало “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Митрополита Шептицького, 4в, ТОВ “ТЕР-ВІВ”. Зрозуміло, депутати його підтримали.

Близько 500 кв. м. виділено для обслуговування нерухомості площею 8,5 кв. м.!!! Сама фірма створена за кілька тижнів до сесії з умовним статутом в 10000 грн. Але самим цікавим для правоохоронців є той факт, що самої будівлі, для обслуговування якої виділили землю, не існує в природі.  

Читайте також: Нас чекає нова сумнівна на предмет законності забудова в Тернополі

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE