Politerno > Україна і світ > Луценко під час промови подякувала трьом політикам і склала мандат

Луценко під час промови подякувала трьом політикам і склала мандат

  • 12 Листопада, 2019
  • 1483 Переглядів
  • 0

Верховна Рада достроково припинила повноваження народного депутат з фракції “Європейська солідарність” Ірини Луценко за її заявою.

“За” проголосували 275 нардепів.

Ірина Луценко в промові підбила підсумок своєї діяльності в парламенті за 10 років. Спікер парламенту Дмитро Разумков попросив Луценко бути лаконічнішою, тому що її промова зайняла понад 6 хвилин.

Народний депутат також подякувала своїм колегам та особливо “трьом політикам, які зіграли величезну роль” на становленні її як політика.

“Юлію Володимирівну Тимошенко, яка, коли мого чоловіка режим Януковича запроторив за грати, сказала дуже твердо, взявши мене за руку: “Не бійся”… П’ятому президенту України Петру Порошенку – великому державнику, який зміг зберегти Україну…. І треті слова вдячності – моєму чоловікові Юрієві Віталійовичу Луценку, чоловіку з великої букви, борцеві який ніколи не здавався”, – зазначила вже екс-нардеп.

Луценко попросила про дострокове припинення повноважень нардепа за станом здоров’я. Водночас вона зазначила, що залишається членом команди партії “Європейська солідарність”, адже “потрібні для країни справи можна робити і не маючи мандата народного депутата”. 

Читайте також: Плюси і мінуси законопроекту щодо правил фінансування партій

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE