Politerno > Україна і світ > Фракція “Батьківщина” переходить в опозицію – Тимошенко (Відео)

Фракція “Батьківщина” переходить в опозицію – Тимошенко (Відео)

  • 13 Листопада, 2019
  • 1544 Переглядів
  • 0

Лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко заявила, що її фракція у Верховній Раді переходить в опозицію до влади.

Про це під час брифінгу 13 листопада та після голосування у першому читанні за законопроєкт про ринок землі заявила лідерка “білосердечних”.

“Наша команда заявляє про перехід партії “Батьківщина” в опозицію до політики знищення України, в опозицію до політики продовження епохи бідності”, – заявила Тимошенко.

За її словами, “Батьківщина” не підтримує розпродаж землі, приватизацію стратегічних об’єктів і залишається на боці народу”.

Під час розгляду парламенту законопроєктів про ринок землі, Тимошенко виступала проти. Вона заявляла, що у пропонованому законі не урегульовано питання про продаж землі українцям із подвійним громадянством.

Також Тимошенко бентежить дозволена межа продажу землі в одні руки – 200-210 тисяч гектарів. На думку політика, прийняття ринку землі, зробить Україну – “країною третього світу”.

Нагадаємо, 13 листопада, перед розглядом законопроєкту про скасування заборони на продаж земель сільськогосподарського призначення, під Верховну Раду принесли труп свині у труні і похоронні вінки.

Під час зустрічі з нардепами від “Слуги народу” президент Володимир Зеленський заявив, що до протестів проти запровадження ринку землі причетний олігарх Ігор Коломойський.

Читайте також: Зе-команда діє всупереч Зеленському?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE