Politerno > Україна і світ > Жертва розповіла подробиці злочину за участю Іванісова: “Вони ґвалтували мене вчотирьох в авто, там був син мера Бердянська”

Жертва розповіла подробиці злочину за участю Іванісова: “Вони ґвалтували мене вчотирьох в авто, там був син мера Бердянська”

  • 21 Листопада, 2019
  • 1781 Переглядів
  • 0

Згвалтування за участю Романа Іванісова підтвердила сама жертва злочину. Жінка розповіла жахливі подробиці події, які все життя намагалася забути.

Про це вона розповіла по телефону ТСН.

Жінці тоді було 25 років, у неї була маленька дитина – і вона досі не знає про ці події. Дівчину, за її словами, силоміць затягли в машину четверо хлопців, де її тягали за волосся, били і ґвалтували.

“Я намагаюся про ці речі не згадувати, бо хорошого мало. Не кожен знає, як людина почувається перед смертю. А я знаю, що людина перед смертю відчуває, як це – з життям прощатися, з дитиною подумки прощатися, моїй дитині тоді було два роки”, – сказала вона.

“Це справді було насильство. Я йшла з подружкою, вони насильно затягли мене в машину, вони мене тягнули за волосся, у мене вся голова була “синя” – в синцях, це все було”, – розповіла жінка.

За її словами, злочин набув розголосу в Куйбишеві, де все і сталося. У рідному місті її травили після зґвалтування, постійно тиснули, а справу хотіли “зам’яти”.

Читайте також: Яременко, Скороход, Поляков, Іванісов: чому “Слуга народу” почала сипатися так швидко? (Відео)

“У машині було четверо – двом, здається, по 16 років і двом по 19, здається. Їх було четверо, серед них був син мера Бердянська, прізвище я вже не згадаю. Справу вели запорізькі слідчі, саме із Запоріжжя, тому що в Куйбишеві у нас все хотіли зам’яти. У мене десь є вирізка з газети, де написано приблизно “жертву ґвалтували в мерській Волзі”. Всі в Куйбишеві про це знали, в мене плювали”, – розповіла жінка.

“Всі четверо отримали різні терміни, і жоден із них не відсидів свій термін повністю. Тому, що вони до мене приїжджали по черзі щодня, дзвонили, тероризували. За цей тиск я писала прохання якісь, щоб їх відпустили. Це був такий жах, я так старалася все забути, що зараз все повністю не згадаю. Мені і роботу довелося змінити через це, і багато інших неприємностей пережила”, – поділилася жертва.

Жінка зізналася, що вже не вірить у справедливість: “Я стільки несправедливості пережила у своєму житті, що просто не вірю”.

Читайте також: Стали відомими деталі справи щодо згвалтування Іванісовим

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE