Politerno > Україна і світ > Федина відреагувала на підозру: зарплати в конвертах – похвально, ґвалтування – законно

Федина відреагувала на підозру: зарплати в конвертах – похвально, ґвалтування – законно

  • 26 Листопада, 2019
  • 4807 Переглядів
  • 0

Народна депутатка від “Європейської солідарності” Софія Федина назвала підготовлену їй підозру свідченням існування режиму президента Володимира Зеленського.

Про це Федина пнаписала у Facebook.

“Вітаю! Від сьогодні можемо говорити про режим зеленського (орфографія збережена, – ред.). Тиск на силові органи – законно, ґвалтування – законно, участь в анти майданах – похвально, переслідування і зневага до військових – законно, зачистка справ Майдану – законно, замовляти повій в парламенті – похвально, зарплати в конвертах – похвально, кнопкодавство – похвально, захист держави і власна думка – злочин!”.

У своєму дописі Федина не згадувала про підготовку для неї повідомлення про підозру, але зі змісту посту зрозуміло, що він є реакцією на прохання ДБР зняти з Федини недоторканість.

Політик також звернулася до громадян, відзначивши: “Вам вирішувати, в якій державі жити”.

Державне бюро розслідувань скерувало до Генпрокуратури проект повідомлення про підозру та проект подання на зняття депутатської недоторканості з нардепа від “Європейської солідарності” Софії Федини.  

Дії Федини кваліфікували за ч. 1 ст. 346 ККУ (погроза вбивством щодо президента).

Нагадаємо, нардепи з фракції “Європейська солідарність” вимагають від СБУ та ДБР відкрити кримінальні провадження проти двох депутатів з фракції “Слуга народу” Максима Ткаченка та Євгена Шевченка за їхні висловлювання, що нібито загрожують національній безпеці України.

Читайте також: Ганна Скороход: зі «Слуги Народу» вийдуть 11 депутатів

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE