Politerno > Україна і світ > Порошенко, спираючись на Кремль, навчився використовувати Європу

Порошенко, спираючись на Кремль, навчився використовувати Європу

  • 28 Листопада, 2019
  • 1180 Переглядів
  • 0

Нещодавно президент Європейської Ради Дональд Туск виступив із заявою, в якій він захищав колишнього президента-олігарха України Порошенка від загрози політичних переслідувань. А даремно – ніхто, так добре себе не почуває в Україні, як колишній президент України Порошенко.

Сергій Бондарчук написав відритого листа Туску, в якому акуратно розкритикував позицію Європейського лідера щодо фігури Порошенка.

Від себе додамо, що якби в Польщі переміг такий лицемірний, напів-кремлівський політик як Порошенко, то Польща була б відкинута у своєму політичному розвитку на довгі роки. Поляки вже забули, що таке масова бідність, потужна корупція, тотальна демагогія та правий популізм і влада олігархату. Порошенко – олігарх-політик, який створив потужну систему елітної корупції, майстерно імітуючи реформи і активно співпрацюючи з Москвою і особисто з Путіним через свого соратника по “боротьбі з Україною” Медведчука. За рівнем політичної демагогії (“армавір”) йому не було рівних. Його псевдо патріотичні промови завжди були на межі демагогії і завжди суперечили його справам. Порошенко зробив все, щоб Україна прийняла ганебні Мінські угоди по легалізації окупованого, сепаратистського Донбасу, які поставили нашу країну в важке положення.

І зараз, після своєї поразки на президентських виборах, колишній президент-олігарх Порошенко грає вкрай негативну роль в житті України. Тому українське суспільство просто зобов’язане дати чесну політичну оцінку всьому тому, що накоїв Порошенко за роки свого правленія – ми втратили п’ять років і стали вкрай слабкими. Це буде умовою одужання України від ПОРОШЕНКІВЩИНИ і звільненням від цього вкрай небезпечного політичної явища і громадської хвороби.

На демагогії, корупції і маніпуляції здорове суспільство не побудуєш.

Виктор Небоженко

Читайте також: Україна винна Порошенкові і Януковичу?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE