Politerno > Україна і світ > “Тиша” після Нормандії: три обстріли, один військовий ЗСУ поранений

“Тиша” після Нормандії: три обстріли, один військовий ЗСУ поранений

  • 11 Грудня, 2019
  • 890 Переглядів
  • 0

Російські окупанти продовжують обстріли позицій ЗСУ всупереч домовленості нормандської четвірки 9 грудня в Парижі встановити до кінця 2019 року режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомили під час брифінгу пресцентра Об’єднаних сил.

“Російська Федерація не виконує взяті на себе зобов’язання щодо сталого припинення вогню відповідно до прийнятого підсумкового комюніке на переговорах лідерів “Нормандської четвірки” у Франції… Поранення внаслідок обстрілів отримав один військовослужбовець Об’єднаних сил”, – заявили в пресцентрі.

Упродовж доби російські окупанти 3 рази обстріляли позиції українських підрозділів із мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових і підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Штаб зафіксував обстріли поблизу Новомихайлівки, Павлополя, Зайцевого.

10 грудня президенти Франції, України, Росії і канцлерка Німеччини досягли низки домовленостей щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.

В оприлюдненому за результатами зустрічі комюніке вказано, що “сторони віддані повній та всеохопній імплементації режиму припинення вогню, підкріпленого реалізацією всіх необхідних заходів з підтримки режиму припинення вогню до кінця 2019 року.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE