Politerno > Україна і світ > Члени громадських організацій зірвали сесію Львівської міськради

Члени громадських організацій зірвали сесію Львівської міськради

  • 12 Грудня, 2019
  • 933 Переглядів
  • 0

Невідомі особи зірвали засідання Львівської міської ради, вибивши вхідні двері та пошкодивши інше майно. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, 12 грудня, в приміщенні Шевченківської районної адміністрації мало би відбутись чергове засідання сесії Львівської міської ради. Однак невідомі особи увірвались до приміщення районної адміністрації, вибивши вхідні двері та пошкодивши інше майно, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що група невідомих захопила залу засідань і таким чином перешкоджала початку сесії. Серед осіб, які вчиняли протиправні дії, зафіксовано людей, які виламували раніше двері в мерії, а також обливали посадовців невідомою речовиною.

Видання ZAXID.NET повідомляє, що засідання зірвали члени різних громадських організацій, зокрема “Об’єднання добровольців”, “Розвиток громади”, “Українська спілка учасників АТО” та ГО “Шквал”.

Головна вимога штурмовиків, як вказує видання, – зняти з сайту ZAXID.NET сюжет “Львівські тітушки – хто вони?” та спецпроект “Ідентифікація тітушок”. Окрім того, члени організації вимагають у депутатів загалом “дати оцінку” публікаціям ZAXID.NET.

Поліція вже відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 (хуліганство) ККУ.

Читайте також: Чергова афера тернопільської влади із землею зазнала фіаско

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE