Politerno > Україна і світ > Черговий доказ фальсифікації справи Шеремета – Антоненко у ніч з 19 на 20 знаходився у гостях, є семеро свідків

Черговий доказ фальсифікації справи Шеремета – Антоненко у ніч з 19 на 20 знаходився у гостях, є семеро свідків

  • 14 Грудня, 2019
  • 2063 Переглядів
  • 0

Ветеран, волонтер та музикант Андрій Антоненко “(Ріфмастер), которого Зеленський та Аваков вже назвали вчора на брифінгу вбивцею Павла Шеремета, за словами Олексія Єрмілова, його друга, у ніч з 19 на 20 червня 2016 року був у нього дома в гостях у Ворзелі. Свідками були чотири охоронці біля дому, мати та отець Олексія. Наразі, Олексій Єрмілов готовий свідчити про це у суді. Нагадаємо, Аваков заявив, що саме у цю ніч Антонеко та Кузьменко  з Яною Дугарь замінували автівку Шеремета, та навів у якості доказів скріни, що не витримують жодної критики.

Детальніше про це читайте: У присутності президента назвали добробатів вбивцями – Москва сміється в кулачок

“Андрій Антоненко утром 20 июля находился в 40 км от Киева у меня в Ворзеле. Свидетели: 4 человека охраны, Мама и Папа. Напоминает пример захарченко с януковощем, когда Александр Храмцов сел за «избиение» черновол. Где они сейчас… ДумайТе Офіс Президента України Владимир Александрович.??
Rustem Umerov Игорь Васильковский прошу взять Андрея на поруки.”

Нагадаємо докази, котрі на даний момент свідчать про  фільсифікацію справи проти ветеранів та волонтерів:

Просто подивіться на це фото. Перше – камера нагляду  у ніч вбивства Шеремета, де по ствердженню Авакова, зафіксовано підозрюваного. Друге фото музиканта, волонтера та ветерана Андрія Антоненко наступної доби з його концерту у Києві.

Тобто Антоненко за добу до вбивства важив на 20 кг менше, та був з бакенбардами, потім потовстішав на 20 кг та  виростив бакенбарди та схуд мінімум на 15-20 кілограмів.

  • ветеран Яна Дугар була за кордоном у той день, коли поліція розказує, що вона була біля будинку Шеремета; а впродовж 4 місяців до та після вбивства Шеремета перебувала в районі проведення АТО у військовому шпиталі;

У день, коли Яна Дугар, на думку слідства, знімала камери спостереження, вона була за кордоном, у Італії і Румунії. Це відбувалося 11 липня 2016 року і її знаходження за кордоном підтверджуєтсья печаткою у паспорті і авіабілетами. Підозрювана на момент скоєння злочину перебувала в зоні проведення Антитерористичної операції.

Читайте також: Антоненко назвав слідчих фантастами, а Аваков каже, що підозрюваний наказував сховати міну (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE