Politerno > Україна і світ > У Києві вшановують пам’ять вбитого 5 років тому журналіста Шеремета

У Києві вшановують пам’ять вбитого 5 років тому журналіста Шеремета

  • 20 Липня, 2021
  • 663 Переглядів
  • 0

У Києва вшановують пам’ять журналіста Павла Шеремета, який був убитий 20 липня 2016 року внаслідок підриву його автомобіля.

Колеги та друзі Шеремета прийшли у вівторок зранку на перехрестя вулиць Івана Франка та Богдана Хмельницького, де рівно 5 років тому в цей час стався вибух. 

 

Люди принесли плакат “Політична справа Павла Шеремета”.

За 5 років слідство не встановило замовників вбивства журналіста. Справу щодо тих, кого МВС вважає виконавцями, розглядає суд.

Запитання “Хто вбив Павла?” досі залишається відкритим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15 липня Арсена Авакова відправили у відставку з посади голови МВС, а 16 липня новий міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що буде оцінювати якість слідства у справі вбивства журналіста Павла Шеремета після рішення суду.

Усі підозрювані у справі вбивства Шеремета – лікарка й волонтерка Юлія Кузьменко, музикант Андрій Антоненко, військова медсестра Яна Дугарь – звільнені з-під варти.

Шевченківський райсуд Києва на засіданні 29 червня продовжив на два місяці запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для обвинуваченої у справі про вбивство Павла Шеремета Юлії Кузьменко. На такий самий термін суд продовжив дію зобов’язань для іншої обвинуваченої у тій самій справі – Яни Дугаров.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE