Politerno > Україна і світ > Нові докази фальшування справи вбивства Шеремета

Нові докази фальшування справи вбивства Шеремета

  • 16 Грудня, 2019
  • 1610 Переглядів
  • 0

Адвокат підозрюваної в мінуванні авто, в якому загинув журналіст Павло Шеремет, Юлії Кузьменко Владислав Добош оприлюднив скріншоти її переписки в Facebook messenger, зроблені ввечері 19 липня 2016 року, напередодні вбивства.

Адвокат Юлії Кузьменко зазначає: “Пам’ятаєте, як на пресконференції якийсь генерал з кам’яним обличчям віщав про те, що телефон Юлі 19.07.2016 року з 19-ї був неактивним, що для неї не характерно. Додаю скріни з фейсбук меседжера Юлі, де вона переписується зі своєю подругою з 20.37 до 20.50, 19.07.2016 року. До речі, в месенджері фейсбук неможливо змінити дату та час (це для невіруючих)”.

Крім цього, адвокат також заявив, що Кузьменко познайомилася трьома з іншими підозрюваними у справі, Грищенками та Дугарь, вже після вбивства Шеремета.

Владислав Добош пише: “Юля Кузьменко Яну Дугарь перший раз побачила та познайомилася при обшуку у Грищенко Ірини (Пуми) десь півтора-два місяці тому… До речі, з сім’єю Грищенків (Пумою та Бучею) Юля познайомилася лише рік тому, на скільки пам’ятає літо 2018 року. Антоненко А.С.(Ріфмастер) взагалі незнайомий з Дугарь Яною.

Юля Кузьменко познайомилася з Ріфмастером в 16 році, точно місяць не пам’ятає, але було холодно, коли стала свідком ДТП, при якому таксист збив дружину та дитину Ріфмастера, вона про це написала в фейсбук, і через деякий час в месенджерах їй написав якиїсь Антоненко, сказав, що то була його дружина та дитина і чи зможе вона виступити свідком.

І побачила його вперше в поліції, куди її запросив, до речі, Герман Приступа по телефону, щоб вона виступила свідком по ДТП. Після того довго Юля не бачила Ріфмастера, і ще кілька разів зустрілися по волонтерській роботі. І все!”.

За словами Добоша, ці свідчення будуть викладені в протоколі допиту як Кузьменко, так і свідків.

Разом з тим, на Facebook-сторінці Кузьменко зберігся пост від 21 липня 2016 року з концерту Антоненка, де на одному з фото він стоїть із сином Кузьменко.

А у квітні 2016-го Антоненко коментував фотографії Кузьменко в Facebook.

 
 

Адвокат також заявив, що у гардеробі його підзахисної немає шортів, і вона їх не вдягала останні 15 років.

Він назвав це “неувязочкою”, згадуючи фото дівчини в шортах, яке показував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ефірі програми “Свобода слова”, коли говорив про невстановлену особу, яка натискала на кнопку пульта дистанційного керування, що привела в дію вибуховий пристрій. На думку адвоката, в цей момент Аваков натякав на Кузьменко.

 
 

Крім цього, адвокат передав громадськості слова Юлії Кузьменко (мовою оригіналу): “Я готова к полному сотрудничествe и взаимодействию со следствием. Я готова к допросам, любым экспертизам и следственным действиям.

Я с достоинством вынесу эти унижения.

Но когда будет установлена моя непричастность, за мои унижения ответит перед законом и моралью каждый кто подписал лживые экспертизы, кто подписал лживые обвинения, кто вынес заведомо незаконные решения.

Я также публично растопчу репутацию каждого эксперта, полицейского, прокурора и судьи которые причастны к этому делу.

Мне боятся нечего, потому что я не совершала это страшное преступление, и знаю что правда за мной. Я уверена, что общество не даст им безконечно фальсифицировать дело против меня!
Спасибо всем за поддержку!”.

Читайте також: Мінветеранів щодо розслідування справи Шеремета: рівень доказів має бути абсолютно переконливим

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE