Politerno > Україна і світ > Адвокат “Пуми” і “Бучі” хоче спростування МВС по Шеремету і підтверджує затримання ймовірного замовника по Чекураку

Адвокат “Пуми” і “Бучі” хоче спростування МВС по Шеремету і підтверджує затримання ймовірного замовника по Чекураку

  • 18 Грудня, 2019
  • 941 Переглядів
  • 0

Адвокат подружжя-ветеранів Владислава та Інни Грищенків вимагає, щоб МВС спростувало їхню непричетність до вбивства Шеремета.

Про це захисник Грищенків Віталій Ковальчук написав на своїй сторінці в Facebook.

“Офіційно. Захист вимагає від МВС спростування брехні, в тому числі, про причетність родини Грищенківа до вбивства Павла Шеремета … Готуємо позов до суду”, – зазначив він.

За словами захисника, на брифінгу силовики продемонстрували матеріали слідства, в тому числі фотозображення ймовірних підозрюваних, зокрема й Інни й Владислава Грищенків.

Ковальчук підкреслює, що слайд із фото супроводжувався пояснювальними написами, які вказують на них як на “виконавців злочину”.

Захисник нагадує про існування презумпції невинуватості і вимагає від МВС спростувати цю інформацію і “припинити подальше порушення прав зазначених осіб шляхом повного видалення такої недостовірної інформації”.

Інна та Вадим Грищенки є підозрюваними у справі про замах на бізнесмена в Косові Івано-Франківської області.

18 грудня стало відомо про затримання ймовірного організатора у справі про невдалий замах на бізнесмена Михайла Чекурака в Івано-Франківській області, в якій фігурують Грищенки.

Про це також адвокат Владислава Грищенка Віталій Ковальчук та пресслужба поліції повідомили у коментарі “Українській правді”.

За даними УП, затриманого звати Василь, слідство називає його “громадянин Ш.”

Затримали його в кінці минулого тижня.

У поліції підтвердили, що затримали можливого організатора замаху. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Триває слідство.

12 грудня на брифінгу щодо розслідування справи про вбивство журналіста Павла Шеремета, слідство називало “громадянина Ш.” замовником вбивства Чекурака.

Читайте також: Адвокат Дугарь каже, що свідків у справі Шеремета почали залякувати

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE