Politerno > Україна і світ > На будівництві мосту в Станиці Луганській вкрали 10 мільйонів

На будівництві мосту в Станиці Луганській вкрали 10 мільйонів

  • 20 Грудня, 2019
  • 821 Переглядів
  • 0

У Луганській області викрили факти зловживання та розкрадання бюджетних коштів під час капітального ремонту мосту у Станиці Луганській.

Як повідомляє пресслужба Генеральної прокуратури, 19 грудня правоохоронці провели ряд обшуків, в ході яких були вилучені документи про проведення капітального будівництва мосту через Сіверський Донець у Станично-Луганському районі.

За матеріалами слідства, посадові особи одного з управлінь Луганської обласної державної адміністрації, ймовірно, увійшли в змову з посадовими особами низки комерційних структур з метою розкрадання бюджетних коштів, виділених на ремонт об’єктів інфраструктури.

Слідство вважає, що згадана комерційна структура з залученням субпідрядної організації провела роботи з капітального ремонту моста в Станиці Луганській, обсяги і вартість яких, за даними слідства, значно завищені. Попередньо встановлено, що зазначені особи мали на меті привласнити бюджетні кошти на загальну суму понад 10 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України, триває та здійснюється слідчими СУ ГУНП в Луганській області. Проводяться слідчі дії, судові експертизи з метою встановлення обсягу завданих збитків.

Нагадаємо, відновлений міст через Сіверський Донець у Станиці Луганській був відкритий 20 листопада. Його завершили на тиждень раніше, ніж планувалося.

Читайте також: Батько Зеленського виявився махровим “ватником” – політолог

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE