Politerno > Україна і світ > Чергове підтвердження, що MH17 збили росіяни

Чергове підтвердження, що MH17 збили росіяни

  • 20 Грудня, 2019
  • 1031 Переглядів
  • 0

Представник незаконних збройних формувань, житель міста Петропавловськ-Камчатський (РФ) Владислав Тарасенко підтвердив, що в 2014 році в місті Сніжне Донецької області в розпорядженні терористів перебував зенітно-ракетний комплекс “Бук”. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі, звернув увагу користувач Necro Mancer.

“Бук я в Сніжному бачив. Наш, російський. Біля Фуршету стояв. Метрів 50. Проїздом були”, – написав найманець.

За його словами, до перекидання на Донбас найманці вчилися стріляти з зазначеного комплексу на військовому полігоні в Ростовській області.

Нагадаємо, 17 липня 2014 року в небі над Донбасом був збитий малайзійський Boeing, який летів з Амстердама в Куала-Лумпур. Загинули всі 298 людей, що знаходилися на борту.

Восени 2017 року Міжнародна слідча група (JIT) представила висновки, згідно з якими малайзійський «Боїнг» був уражений ракетою «земля-повітря» з установки «Бук», яка стріляла з району донбаського містечка Сніжне.

24 травня 2018 року Міжнародна спільна слідча група поінформувала, що літак рейсу MH17 над окупованою територією Донбасу 17 липня 2014 року був збитий зенітно-ракетним комплексом «Бук», який належить 53-ї зенітно-ракетної бригади ППО російських ЗС з Курська.

Раніше керівник російського «Першого каналу» визнав, що вони брехали про роль України в збитті МН17.

Нагадаємо, Об’єднана слідча група (JIT) у справі збитого бойовиками ДНР малазійського Boing MH17 встановила, що перед катастрофою літака терористи контактували зі співробітниками ФСБ РФ.

2 грудня Національна прокуратура Нідерландів заявила, що російська влада свідомо дозволила бойовику угрупування ДНР Володимиру Цемаху, підозрюваному у причетності до збиття літака MH17 на Донбасі, виїхати з країни, щоб не видавати його Нідерландам.

Читайте також: Біля будівлі ФСБ у Москві стрілянина: є вбиті, люди чули вибухи (Відео – Фото)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE