Politerno > Україна і світ > ЦВК розповіла про явку на виборах у 86 ОТГ

ЦВК розповіла про явку на виборах у 86 ОТГ

  • 23 Грудня, 2019
  • 987 Переглядів
  • 0

Під час перших місцевих виборів, що відбулися у 86 об’єднаних територіальних громадах 22 грудня, явка на момент закриття виборчих дільниць становила від менш 30% до майже 70% у різних ОТГ.

Про це повідомила прес-служба ЦВК у понеділок.

Вибори проводилися в 69 сільських, 16 селищних та одній міській ОТГ у 21 області, де мешканці обирали місцевих депутатів, а також сільських, селищних і міського голову.

Найвідповідальніше до виборів поставилися Сошичненської сільської ОТГ Камінь-Каширського району Волинської області, де явка склала 69,6%, Сахновецької сільській ОТГ Старокостянтинівського району Хмельницькой області з 67,7% явки, а також Староселецькой сільської ОТГ Коростишівського району Житомирської області (67%), Великобудищанської сільській ОТГ Гадяцького району Полтавської області (67%) і Йосипівськой сільської ОТГ Новомиргородського району Кіровоградської області (65%).

Найнижчу явка було зафіксовано у Пасічнянській сільській ОТГ Надвірнянського району Івано-Франківського району, де на виборчі дільниці прийшли лише 29,98% членів ОТГ. Також до трійки лідерів антирейтингу ввійшли Курилівська сільська ОТГ Куп’янського району Харківської області та Тернуватськая селищна ОТГ Новомиколаївського району Запорізької області.

Читайте також: Стартували місцеві вибори в ОТГ – поліції зафіксувала 47 порушень

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE