Politerno > Україна і світ > ДБР купить програмне забезпечення на 5 млн грн у фігуранта свого розслідування

ДБР купить програмне забезпечення на 5 млн грн у фігуранта свого розслідування

  • 3 Січня, 2020
  • 788 Переглядів
  • 0

Державне бюро розслідувань закупить на 4,95 мільйонів гривень програмного забезпечення у компанії “Ай Ай Ті Трейдінг”, яка раніше фігурувала у розслідуванні відомства за фактом розтрати бюджетних коштів.

Про це йдеться на порталі публічних закупівель Prozorro.

“Ай Ай Ті Трейдінг” повинна впродовж місяця поставити Державному бюро розслідувань 759 пакетів програмного забезпечення Microsoft Office для комп’ютерів.

Як стало відомо з ухвали Печерського райсуду Києва, улітку 2019 року слідчі бюро відкрили кримінальне провадження, у якому фігурувала ця компанія. Правоохоронці розслідували “протиправну схему з розтрати бюджетних коштів” під час закупівлі ліцензійного обладнання для Державного центру кібербезпеки. За версією офіційного слідства, дії “Ай Ай Ті Трейдінг” могли призвести до розтрати 300 тисяч гривень. У жовтні слідчі бюро отримали доступ до документів компанії.

Також нещодавно компанія підписала договір з Управлінням справами Верховної Ради. Їм “Ай Ай Ті Трейдінг” за 2,6 мільйонів гривень поставить більше 450 пакетів програмного забезпечення Microsoft Office для комп’ютерів.

Читайте також: ДБР з порушеннями оголосило конкурс на посади заступників директора – нардепка Устінова

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE