Politerno > Україна і світ > У справі Шеремета провели слідчий експеримент за участі Кузьменко (Відео)

У справі Шеремета провели слідчий експеримент за участі Кузьменко (Відео)

  • 2 Січня, 2020
  • 1146 Переглядів
  • 0

В центрі Києва проводиться слідчий експеримент у справі вбивства журналіста Павла Шеремета за участі підозрюваної Юлії Кузьменко.

Подію транслює Громадське.

До центру Києва на вулицю Івана Франка привезли підозрювану Кузьменко. Її провели шляхом, яким пройшли імовірні організатори вибуху автомобіля Шеремета.

Із нею також повинен був бути підозрюваний Андрій Антоненко, проте його адвокати не встигли прибути на місце і він начебто відмовився від проходження експерименту.     

Про сам експеримент раніше написав адвокат Масі Найєм, зазначивши, що він відбувається з порушенням Кримінально Процесуального Кодексу.

“Прямо зараз, з порушенням норм КПК, намагаються провести слідчий експеримент із Андрієм Антоненко. Справа в тому, що протягом останніх тижнів адвокати Андрія подають клопотання про знайомлення з матеріалами справи. Такі клопотання слідчий ігнорує. Вже завтра буде ухвала суду, якою суддя зобов’язує слідчих ознайомити адвокаті з матеріалами справи. Але слідчі хочуть провести слідчі експеримент саме сьогодні, попередивши адвокатів за годину до слідчої дії. Тому вони викликали адвоката з БПД (Безоплатна правова допомога – ред.). При тому, що у Андрія щонайменще три адвоката”, – написав адвокат.

Нагадаємо, адвокат Владислав Добош, який захищає у суді підозрювану у справі вбивства Павла Шеремета Юлію Кузьменко, опублікував повну версію розмови підзахисної з “особою Т”, про зміст якої йшлося під час брифінгу МВС стосовно розслідування вбивства журналіста Шеремета. 

Читайте також: Кузьменко хотіли взяти на поруки 56 осіб, але суд залишив її у СІЗО

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE