Politerno > Україна і світ > У справі Шеремета: адвокат показав розшифровку тексту розмови Кузьменко

У справі Шеремета: адвокат показав розшифровку тексту розмови Кузьменко

  • 26 Грудня, 2019
  • 1200 Переглядів
  • 0

Адвокат Владислав Добош, який захищає у суді підозрювану у справі вбивства Павла Шеремета Юлію Кузьменко, опублікував повну версію розмови підзахисної з “особою Т”, про зміст якої йшлося під час брифінгу МВС стосовно розслідування вбивства журналіста Шеремета. Про це пише адвокат на власній сторінці у Facebook.

“На брифінгу МВС, а потім і в суді було публічно відкрито розмову Юлії Кузьменко з особою Т, в якій йдеться про (військову — ред) Марусю Звіробій, де нібито Юля щось страшне задумує проти Марусі та її діток! А тепер увага, розшифровка розмови з контекстом, в якому про це говорилося. І нехай мені хтось скаже, що це не політична справа і не розправа”, — написав адвокат.

Раніше адвокат запевняв, що слідство перекрутило слова Юлії Кузьменко щодо волонтера Марусі Звіробій. На його думку, в розмові йшлося про те, що нова влада шукає сакральну жертву і про те, як суспільство це сприймає.

Читайте також: Кузьменко хотіли взяти на поруки 56 осіб, але суд залишив її у СІЗО

Нагадаємо, що підозрювана у вбивстві журналіста Павла Шеремета лікарка і волонтерка Юлія Кузьменко подала в суд на Міністерство внутрішніх справ.

Читайте також: Юлію Кузьменко, яка нібито мінувала авто Шеремета, арештували

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE