Politerno > Україна і світ > Зеленський радіє життю у моменти втрат на війні. Співпадіння?

Зеленський радіє життю у моменти втрат на війні. Співпадіння?

  • 6 Січня, 2020
  • 3987 Переглядів
  • 0

Якщо проаналізувати моменти, коли Президент України або Офіс Президента викладає фото, на яких очільник нашої держави отримує задоволення від життя, та співставити їх у часі із ситуацією на війні з російськими окупантами, результати вражають. 

Відомий блогер Джон Сміт провів детальний аналіз і ось його результати.

Вчора, 5 січня, на Донбасі внаслідок підриву вантажного автомобіля на міні один військовий загинув. Ще один тяжко поранений. У цей час Зеленський відпочиває в Омані (відпочинок всього на 10 % вартує дешевше, ніж на Мальдівах).

Раніше ми писали: “Мальдіви-2”: Зеленський відпочиває на березі Оману у 5-зірковому готелі (Фото)

Читайте також: “Найчорніша фінансова діра світу”: Зеленський в Омані провів зустріч з міністром, коментарі під постом ОП

4 липня. Двоє загиблих. Вбито солдата Олега Жукова та старшого солдата Едуарда Лободу. У цей час Зеленський висилає фото з Ніагарського водоспаду. 

13 липня поховали Олександра Колодяжного – кіборга, що доставив Цемаха, якого потім через 2 місяці віддасть Путіну. 14 липня веселий Зеленськийна пляжі. 

29 травня. Обвал шахти Лісова. Двоє загиблих. Один військовий поранений. Зеленський особисто виставляє фото з власною радісною фізіономією. 

16 червня. Поранено військового. Зеленський бігає по фонтанах. 

20 грудня. Російський снайпер вбив місцевого мешканця в Мар’їнці.
Двох військових поранено. Зеленський відзначає корпоратив “слуг”.

14 вересня 2019 – Цимбалістий Михайло Васильович – Загинув під час виконання бойового завдання від кулі снайпера; Кондратюк Максим Володимирович – помер у Харківському військовому госпіталі від чисельних вогнепальних осколкових поранень
15 вересня 2019 – Цокур Денис Андрійович – помер від зупинки серця.

У ці дні Зеленський з радістю попив пивка в Дніпрі та весело пообідав з Мілою Куніс і Ештоном Катчером.

22 жовтня – Носкевич Віталій Михайлович – загинув від кулі снайпера.
23 жовтня – Антиков Дмитро Миколайович – загинув. Ще двох поранено. Зеленський насолоджується життям у Японії. Пояснення: інтронізація імператора (хоча інтронізація відбулася лише 22 жовтня).

Після Нового року продовжуються обстріли, поранено одного військового. Зеленський на Буковелі. 

“І не треба казати, що як лише поранені, то нічого. Комусь відриває ногу чи руку, хтось стає інвалідом, доки (Зеленський) демонстративно радіє життю. Кожен раз ці радісні фоточки співпадають з загиблими і пораненими. Він наче навмисно викладає їх в такі дні. У вас там кто-то погіблі, а у нас жизнь бьет ключом”, – підсумовує Джон Сміт. 

Читайте також: Відпочиваючи, зустрітись на найвищому рівні за власні кошти – ОП розповів про Зеленського і Оман

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE