Politerno > Україна і світ > Призначення Бабікова – це плювок усім живим у спини і неповага до загиблих героїв, – Сенцов

Призначення Бабікова – це плювок усім живим у спини і неповага до загиблих героїв, – Сенцов

  • 22 Січня, 2020
  • 8393 Переглядів
  • 0

Колишній політв’язень Олег Сенцов до Дня Соборності України розкритикував призначення ексадвоката утікача Віктора Януковича Олександра Бабікова першим заступником голови ДБР.

Про це він повідомив на сторінці в мережі Facebook.

“Сьогодні День Соборності України, свято об’єднання нашої держави. Сьогодні день, коли на Майдані загибла перша людина з Небесної Сотні. Для мене це однаково важливі речі”, – йдеться в повідомленні.

Сенцов наголосив, що українці об’єднувалися заради одного – свободи.

“Тому що Сергій Нігоян загинув за те саме. Тому що ми робили революцію та воювали з ворогом саме за це. А зараз влада вітає головного супротивника України зі святами та призначає керувати справою розстрілу мітингувальників адвоката Януковича. Це плювок усім живим у спини і неповага до загиблих героїв. Тим, хто готовий об’єднуватися навколо головного – свободи, а не лише чистих тротуарів”, – наголосив Сенцов.

Нагадаємо, заступниками директора Державного бюро розслідувань стали Олександр Бабіков та Олександр Соколов. Бабіков працював у юридичній фірмі Aver Lex і захищав утікача Віктора Януковича.

Читайте також: Ексадвокат Януковича заздалегідь готувався до вступу на посаду у ДБР

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE