Politerno > Україна і світ > Болгарський суд заарештував фігуранта справи Гандзюк

Болгарський суд заарештував фігуранта справи Гандзюк

  • 27 Січня, 2020
  • 917 Переглядів
  • 0

Суд болгарського міста Бургас заарештував на 40 днів Олексія Левіна, підозрюваного в нападі на активістку Катерину Гандзюк.

Про це повідомляє Flagman.

Повідомляється, що на сьогоднішньому засіданні Левін просив відпустити його під домашній арешт з носінням електронного браслета. Він також заявив, що у нього нібито серйозні проблеми зі здоров’ям і ще в Україні йому зробили чотири операції на серце.

У той же час окружна прокуратура наполягала на тому, щоб Левін залишався під вартою до екстрадиції в Україну, де йому загрожує до 10 років в’язниці. В результаті суд в Бургасі заарештував його на 40 днів.

42-річний українець Олексій Левін, якого розшукували по червоному бюлетені Інтерполу за звинуваченням у вбивстві, переховувався у приватній квартирі в Бургасі.

За словами Левіна, у нього не було паспорта чи посвідчення особи, але в той же час він стверджував, що уклав юридичний договір з орендодавцем будинку. Правоохоронці припускають, що він використав підставну особу. У Бургасі він жив із жінкою українського походження.

Про затримання Левіна в Болгарії Офіс генпрокурора України повідомив 24 січня. Правоохоронці також заявили, що підозрюваний змінив зовнішність.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE