Politerno > Україна і світ > Приватбанк звернувся в поліцію через пікетувальників Коломойського під головним офісом в Дніпрі

Приватбанк звернувся в поліцію через пікетувальників Коломойського під головним офісом в Дніпрі

  • 27 Січня, 2020
  • 832 Переглядів
  • 0

У понеділок, 27 січня, пікетувальники, які називають себе працівниками Нікопольського заводу феросплавів, перекрили всі під’їзди до центрального офісу “Приватбанку” в Дніпрі, керівництво банку звернулося в поліцію.

Про це повідомляє прес-служба банку.

“Вранці пікетувальники незаконно і в зухвалій формі перекрили за допомогою підручних засобів всі під’їзди до центрального офісу, що унеможливлює роботу інкасаторських служб, а також роботу аварійних бригад швидкої допомоги”, – йдеться в повідомленні.

У банку називали ці дії “спробою тиску”.

У “Приватбанку” відзначають, що звернулися до правоохоронців та міської влади з вимогою забезпечити дотримання законності та правопорядку при проведенні пікетів НЗФ.

Нагадаємо, з вересня 2019 нібито представники “Нікопольського заводу феросплавів” проводять пікетування будівель головного офісу ПриватБанку в Дніпрі і Києві, а з початку нового року розширили діяльність на кілька нових локацій найбільших відділень банку в центральних районах Дніпра.

За переконанням представників Нацбанку, триває сфокусована атака на Національний банк у формі замовних спекуляцій та наклепу у медіа, проплачених мітингів під стінами НБУ і навіть спроби насильницького вторгнення в НБУ “тітушками”.

Читайте також: Перед націоналізацією “Приватбанку” на рахунки двох фірм Зеленського вивели $47 млн – 5 канал

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE