Politerno > Україна і світ > У владі знають, хто монтував ролик із “плівками Гончарука”, але мовчать – ЗМІ

У владі знають, хто монтував ролик із “плівками Гончарука”, але мовчать – ЗМІ

  • 31 Січня, 2020
  • 905 Переглядів
  • 0

У п’ятницю, 31 січня, спливають два тижні з дня, коли президент Володимир Зеленський дав завдання правоохоронним органам встановити причетних до запису розмов під час зустрічі прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

Як повідомляє “Дзеркало тижня” з посиланням на поінформованих співрозмовників силовикам уже відомо, хто монтував ролик.

Напередодні генпрокурор Руслан Рябошапка заявив про те, що результатів розслідування немає і анонсував боротьбу з приватними спецслужбами, що займаються несанкціонованим “прослуховуванням”.

Однак, за даними DT.UA, вже на ранок після появи YouTube-роликів президент отримав оперативну довідку від СБУ з приводу того, як міг здійснюватися запис, ким, де монтувався і як розміщувався на YouTube. Того ж дня, Зеленський отримав аналогічний документ від відомства Арсена Авакова.

ZN.UA відомо від джерел в обох силових відомствах, що остаточних висновків не було зроблено, але в одному звіти збіглися точно: ролик монтувався на комп’ютері журналіста ТВ-програми розслідувань, що виходить на одному з найбільш рейтингових телевізійних каналів.

Видання зазначає, що публікація цієї інформації, на думку джерел, не відбувається, оскільки це може мати неконтрольований наслідок для внутрішньополітичних розкладів в оточенні самого Зеленського.

Читайт е також: “Якби ти був на місці МВФ, то сказав би: “товариші папуаси”. З’явилася нова прослушка наради у прем’єра Гончарука

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE