Politerno > Україна і світ > Тимошенко пояснила, чому блокувала місце спікера (Відео)

Тимошенко пояснила, чому блокувала місце спікера (Відео)

  • 7 Лютого, 2020
  • 1025 Переглядів
  • 0

Лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що будь-яких домовленостей про організацію розгляду в другому читанні законопроєкту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» не було.

Про це Тимошенко сказала журналісту Радіо Свобода 7 лютого.

«Ми ні про що категорично не домовилися, і я хочу спростувати всі заяви Разумкова про будь-які домовленості. Наша команда була, є і залишається проти продажу землі, в тому числі іноземним банківським установам, тому що землю України із джерела успішності і прибутку наших українських фермерів перетворюють на спекулятивний товар і позбавляють Україну цього надзвичайно важливого, цінного ресурсу», – сказала Тимошенко і додала, що блокування трибуни і місця спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова було «символом того, що Україна не може пропустити цей закон».

За словами Тимошенко, незгодні з відкриттям ринку землі депутати звертатимуться до Конституційного суду, і «сумнівів немає, що ми цей закон визнаємо неконституційним», вважає лідерка «Батьківщини».

Біля крісла голови Верховної Ради Юлія Тимошенко перебувала протягом усього розгляду питання щодо ринку землі 6 лютого. Під час суперечок із іншими депутатами вона зламала мікрофон біля місця спікера і поранила до крові палець на руці. Водночас представник «Слуги народу» Андрій Клочко зміг перешкодити Тимошенко зайняти спікерське гніздо для картки голосування, вставивши туди свою.

Читайте також: “Батьківщинець” Кучеренко написав заяву на “слугу народу” за образи (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE