Politerno > Україна і світ > Атовці – рогулі та бидло, – Портнов

Атовці – рогулі та бидло, – Портнов

  • 9 Лютого, 2020
  • 1397 Переглядів
  • 0

Колишнього главу адміністрації Януковича Андрія Портнова обурили слова ветерана АТО Леоніда Остальцева, сказані в ефірі «5 каналу».

«Нас оточують не тільки Ломаченко, Вусики і інші мавпи. Є величезна кількість гідних людей, які розуміють, що відбувається в країні, і не бояться називати речі своїми іменами», – сказав Остальцев.

Після цього Портнов запропонував своїм прихильникам вибирати собі ветеранів і проводити з ними «виховні» заходи, оскільки «вороги самі не розсмокчуться».

При тому, Портнов назвав атовців “рогулями” і “бидлом”.

Раніше ми писали: Герої Майдану – «злочинці» і з ними потрібно розправитися, – Портнов

«Наразі 6 лютого можна вважати датою коли відкрито заявили заклик про боротьбу проти ветеранів та патріотів з українською позицією. На телеграмі Портнова (гарно завуальовано тому що юрист) з’явилися дві заяви, одна щодо засновника Pizza Veterano Леоніда Остальцева, інша щодо так званих ворогів, якими з попередніх публікацій є саме ті хто відстоює Україну, а не Малоросію чи взагалі частину Росію.

Тож після такої заяви, залишаю за собою право адекватно реагувати при зустрічі на дії його послідовників при посяганні на мене як він висловився “провести учебно-воспитательные цели по отдельной программе”. Прикро але це перший заклик… Хоча… Що робити з такими “вчителями” ми навчилися на Донбасі. Прорвемося», – пише офіцер Анатолій Штефан.

Читайте також: Суд вирішив, що Портнов останні 5 років жив в Україні – тепер він може стати нардепом

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE