Politerno > Україна і світ > Апеляційний суд залишив у СІЗО Юлію Кузьменко і продовжив нічний домашній арешт Яні Дугарь

Апеляційний суд залишив у СІЗО Юлію Кузьменко і продовжив нічний домашній арешт Яні Дугарь

  • 14 Лютого, 2020
  • 837 Переглядів
  • 0

Київський апеляційний суд залишив під вартою підозрювану у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Юлію Кузьменко і продовжив нічний домашній арешт Яні Дугарь.

Про це повідомляє УНІАН.

Колегія суддів Київського апеляційного суду не задовольнила клопотання адвокатів і залишила в силі рішення Печерського районного суду Києва. Кузьменко буде перебувати в СІЗО до 3 квітня. Дугарь перебуватиме під нічним домашнім арештом до 4 квітня. Постанови оскарженню не підлягають. 

За словами адвоката Кузьменко Тараса Безпалого, після того, як закінчиться термін перебування його підзахисної під вартою, він буде звертатися до Печерського райсуду Києва з клопотанням про зміну для Кузьменко запобіжного заходу.

Розгляд апеляційної скарги захисту на рішення суду про продовження утримання під вартою ветерана АТО і музиканта Андрія “Riffmaster” Антоненка перенесли на 20 лютого

Нагадаємо, 5 лютого суд продовжив запобіжні заходи двом підозрюваним у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрію Антоненку і Яні Дугарь.

3 лютого Печерський районний суд відмовився змінити запобіжний захід підозрюваній у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко на більш м’який.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE