Politerno > Україна і світ > Антоненку і Дугарь продовжено арешти на 2 місяці

Антоненку і Дугарь продовжено арешти на 2 місяці

  • 5 Лютого, 2020
  • 818 Переглядів
  • 0

Суд продовжив запобіжні заходи двом підозрюваним у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрію Антоненку і Яні Дугарь.

За поданням прокуратури Дугарь продовжили нічний домашній арешт до 4 квітня, Антоненку продовжили арешт у СІЗО також до 4 квітня.

Антоненко просив змінити йому запобіжний захід на будь-який, що не пов’язаний із триманням під вартою.

У суді на стороні захисту виступив музикант Олександр Положинський, який працював разом з ним. Він був свідком того, як у 2016 році підозрюваному подарували корпус від міни.

Положинський назвав Антоненка “талановитим музикантом, хорошим другом, добряком”, “людиною слова”, запевнив, що чоловік не буде переховуватись.

Сам Антоненко наполягав, що до 2017 року, до підписання контракту зі Збройними силами, він займався виключно музикою, зокрема, викладав.

Також на суді прокурор демонстрував зображення “Гітлера-Діда Мороза” з Facebook-сторінки Атоненка, зазначаючи, що це модифіковані зображення Адольфа Гітлера.

На думку слідства, це мало підтвердити націоналістичні мотиви Антоненка для вбивства Шеремета. Зала це зустріла сміхом.

3 лютого Печерський районний суд відмовився змінити запобіжний захід підозрюваній у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко на більш м’який.

Читайте також: Кінець розслідування справи Шеремета: громадянський конфлікт або поліцейська держава

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE