Politerno > Україна і світ > Коломойський змусив Зеленського звільнити Гончарука 4 березня – Telegram-канал

Коломойський змусив Зеленського звільнити Гончарука 4 березня – Telegram-канал

  • 28 Лютого, 2020
  • 2747 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський нібито під примусом олігарха Ігоря Коломойського у вівторок, 4 березня, відправить у відставку прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

Про це з посиланням на джерело в Офісі президента повідомляє Telegram-канал “Легітимний“, інсайди якого здебільшого знаходять підтвердження.

“Наше джерело з Офісу Президента повідомляє, що після вчорашнього загострення конфлікту з Ігорем Коломойським Зеленський прийняв остаточне рішення по Гончаруку. Кабінет міністрів відправлять у відставку 4 березня, саме для цього скликана позачергова сесія Верховної Ради”, – йдеться у повідомленні.

Telegram-канал стверджує, що в четвер, 27 лютого, президент після зустрічі з “ключовими членами Зе-команди” поїхав на переговори до Коломойського.

“В результаті кейс закрили на користь Коломойського. Після того як люди дніпровського олігарха заблокували офіс Центренерго, в повітрі запахло політичною кризою. Менеджмент підприємства міняли з ініціативи Гончарука і олігарх вирішив піти в наступ. Зараз, очевидно, що це було підняття ставок в грі за прем’єрський кейс. Ігор Валерійович пообіцяв спустити ситуацію з “Центренерго” на гальма і попросив за це знести Гончарука – персонально, а разом з ним і весь Кабмін”, – сказано в повідомленні.

За даними каналу, Кабмін буде сформований “за квотою Коломойського і Ахметова”, а в.о. прем’єр-міністра буде призначений діючий міністр розвитку громад і територій Денис Шмигаль.

Раніше стало відомо, що о 16:00 4 березня по вимогу президента почнеться позачергове засідання ВР.

За даними Telegram-каналу “Легітимний”, Зеленський намір виступити з критичною промовою в стилі “Голобородько” .

Депутат Верховної Ради від “Європейської солідарності” Олексій Гончаренко в свою чергу також припустив, що Гончарука відправлять у відставку.

Нагадаємо, як рсвідчать результати опитування КМІС, проведеного 21-25 лютого, діяльність народних депутатів не схвалюють 70% опитаних українців, а ставлення до прем’єра Олексія Гончарука тільки погіршується.

Читайте також: Проти Коломойського, на користь Ахметова. Як Зеленський взявся рятувати вуглепром

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE