Politerno > Україна і світ > Зеленський скликає депутатів на позачергове засідання – кажуть, по кадрових питаннях

Зеленський скликає депутатів на позачергове засідання – кажуть, по кадрових питаннях

  • 28 Лютого, 2020
  • 1642 Переглядів
  • 0

4 березня о 16 годині народні депутати зберуться на вимогу президента Володимира Зеленського. 

Про це повідомляється на сайті Верховної Ради

“Відповідно до розпорядження Голови Верховної Ради України від 28 лютого 2020 року, засідання скликається у зв’язку з вимогою президента України про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання”, – йдеться у повідомленні.

Згідно з порядком денним ВРУ, тиждень, на якому скликається позачергове засідання, є пленарним.

Депутати мають розглянути:

1. Проєкт Закону про схвалення рішення президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2020 році для участі у багатонаціональних навчаннях.
2. Проєкт Закону про внесення змін до розділу VI “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України “Про національну безпеку України” щодо набрання чинності положеннями стосовно Головнокомандувача Збройних сил України, Генерального штабу Збройних сил України, видів і окремих родів військ (сил).
3. Проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України “Про запобігання корупції” (2 читання).
4. Проєкт Закону про ратифікацію Рамкового договору між Урядом України та Урядом Французької Республіки щодо офіційної підтримки посилення морської безпеки та охорони України.
5. Кадрові питання (уряд).

Читайте також: Серед українців різко зріс відсоток незадоволених діями Зеленського (Інфографіка)

Раніше ми повідомляли, шо президент Володимир Зеленський розглядає кандидатуру віце-прем’єра часів Віктора Януковича Сергія Тігіпка на посаду глави уряду.

Також стало відомо, що президент Володимир Зеленський розглядає кілька кандидатур на посаду прем’єр-міністра: Авакова, Вітренка, люстрований Тігіпка.

Згоджом стало відомо, що прем’єр-міністр Олексій Гончарук зустрічався з бізнесменом і екс-регіоналом Сергієм Тігіпком кілька тижнів тому, вони говорили про посаду віце-прем’єра.  

Нагадаємо, як засвідчили результати соціологічного опитування Центру Разумкова, проведеного 13-17 лютого, якби президентські вибори відбулися найближчим часом, то за Володимира Зеленського проголосували б лише 40% опитаних.

Якби парламентські вибори відбувалися в лютому, то до Верховної Ради потрапили б “Слуга народу”, “Опозиційна платформа – За життя”, “Європейська солідарність” та “Батьківщина”. “СН” втрачає підтримку артія “Голос” втратила шанси пройти у Раду.

Читайте також: Розплата за обман. Чому рейтинги Зеленського та “Слуги народу” падають одне за одним

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE