Politerno > Україна і світ > Українському Кіберальянсу владою оголошено війну

Українському Кіберальянсу владою оголошено війну

  • 2 Березня, 2020
  • 955 Переглядів
  • 0

До волонтерів УКА вдерся спецназ КОРД через пости про Зеленського. 

Прес-аташе Ukrainian Cyber ​​Alliance Шон Таунсенд  на своїй сторінці у Facebook висловив позицію організації щодо переслідування влади. 

“У суді щодо арешту майна Ukrainian Cyber ​​Alliance оголошено перерву до п’ятої години вечора, і сподіваюся що після того як суд продовжиться, буде стрім. А поки трохи хотілося б поговорити про прокурорської логіці. Вони побачили у мене на сторінці фотографію з аеропорту Софії із завислим (не зламаним, а саме завислим) комп’ютером, думають що фотографія зроблена в аеропорту Борисполя, що було б нескладно перевірити, якби це хоча б когось цікавило (хоча Міжнародний аеропорт “Бориспіль” цього дня не повідомляв ні про які збої) і це, нібито, свідчить про те, що я міг бути причетний до збою в Odesa Airport / Міжнародний аеропорт Одеса. Мене без сумніву турбують кліматичні зміни, але те, що моє рідне місто Донецьк окупований Росією мене турбує куди більше. При цьому The Security Service of Ukraine провела огляд сторінки, і прийшли до висновку, що ряд постів містить неповажні відгуки, а місцями і “загрози”, “превеликому лідеру сучасності”, а так само заклики виходити на мітинги, “спрямовані проти президента”. Щоб ви розуміли, мова йде про мітинги в “День захисника України”, у яких брала участь Демократична Сокира. Тобто, Служба безпеки у нас займається не національною безпекою, а як сьогодні сказав Vadim Kolokolnikov – захищає ділову репутацію Зеленського. Якщо для СБ України – День захисника України, загроза, то я просто не знаю, що тут ще можна додати. Ах, так, до чого тут аеропорт?”, – зазначає громадський діяч.

Нагадаємо, після обшуків в “Українському кіберальянсі”, фахівці організації відмовляється співпрацювати з українською владою. 

Читайте також: “Абирвалг” від “слуг народу”: найгучніші ляпи соратників Зеленського

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE