Politerno > Україна і світ > Сивохо назвав війну на Донбасі “внутрішнім конфліктом” (Відео)

Сивохо назвав війну на Донбасі “внутрішнім конфліктом” (Відео)

  • 10 Березня, 2020
  • 5929 Переглядів
  • 0

Радник секретаря РНБО Сергій Сивохо назвав російсько-українську війну на Донбасі “внутрішнім конфліктом”.

Про це він сказав телеканалу НАШ.

Скандальна заява прозвучала в контексті майбутнього вступу України в НАТО. Сивохо, по-перше, вважає, що для цього влада нічого не робить, а по-друге, назвав війну на Донбасі громадянською.

“Ну, це ж видно неозброєним поглядом, що нічого не відбувається в цьому напрямку. Так, є прагнення, так, воно може бути закріплено в офіційних документах, але нічого такого не відбувається. Наприклад, в НАТО не можуть вступити країни з внутрішнім конфліктом, у нас, на жаль, є бойові дії”, – сказав Сивохо.

Відзначимо, що Сивохо, м’яко кажучи, каже неправду. Так, європейський комісар з питань сусідства та розширення Олівер Варгеі нещодавно сказав, що наявність окупованих територій – не перешкода вступу в НАТО. Це ж підтвердив глава МЗС України Дмитро Кулеба.

Нагадаємо, після атаки російських найманці на Золоте, глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що влада робить усе, щоби закінчити війну на Донбасі, а радник секретаря РНБО Сергій Сивохо переніс презентацію “Національної платформи примирення і єдності”.

Читайте також: Сивохо разом з ексрегіоналами, котрі дружелюбно налаштовані до “ДНР”, роздає подарунки

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE