Politerno > Україна і світ > Президент в курсі: Тимошенко прокоментувала розслідування “НГ” про рейдерство Богдана і Сольського

Президент в курсі: Тимошенко прокоментувала розслідування “НГ” про рейдерство Богдана і Сольського

  • 12 Березня, 2020
  • 1160 Переглядів
  • 0

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко прокоментувала розслідування програми «Наші гроші» про те, як ексглава ОП Богдан і голова аграрного комітету Сольський вчинили рейдерське захоплення агрофірми і перерахували гроші в касу партії СН.

“Подивилася розслідування «Наших грошей» про те, як ідеологи «земельної реформи» захопили агрофірму на Київщині, а виведені з підприємства мільйони внесли у касу партії президента. Гадаєте, здивувалася? Анітрохи…”,  – написала голова фракції “Батьківщина” у ВР на своїй сторінці у Facebook.

На її думку, відкриття ринку землі влада вигадала з єдиною метою – позбавити людей останнього – землі.

“У нас склалася дика для цивілізованої держави ситуація: запровадженням «ринку» у нас займаються рейдери та латифундисти. Їхнє завдання – за безцінь скупити наші чорноземи, а що скупити не вдасться – банально відібрати”, – стверджує Тимошенко.

За словами політика, про корупцію та конфлікт інтересів голови аграрного комітету Сольського фракція “Батьківщина” заявляла десятки разів і навіть подавала офіційне звернення до НАБУ.

“Апелювати до президента сьогодні немає сенсу. Він в курсі. Ба більше, саме він є головним покровителем цієї афери. А ще він не здає своїх, які би злочини ті не скоювали. Залишається сподіватися, що належну оцінку викладеним у журналістському розслідуванні фактам дадуть правоохоронці.”,  – додала експрем’єр.

Тимошенко назвала владну ініціативу щодо продажу с/г землі “мегаавантюрою”, яку зупинити під силу лише людям.

“Лише референдум допоможе вберегти нашу землю від закордонних пройдисвітів та їхніх тутешніх слуг, які випадково опинилися біля керма країни.”,  – додала нардеп.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко стоїть на позиції, що в Україні діє закон про референдум, але, на її думку, влада його “не помічає”, виконуючи “завдання замовників, які мають намір володіти українськими ресурсами та землею”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE