Politerno > Україна і світ > В Одесі під готелем, у якому проходить конференція ОПЗЖ, сталися сутички (Фото – Відео)

В Одесі під готелем, у якому проходить конференція ОПЗЖ, сталися сутички (Фото – Відео)

  • 12 Березня, 2020
  • 1038 Переглядів
  • 0

Активісти патріотичних організацій Одеси намагалися увірватися на конференцію партії “Опозиційна платформа – За життя” у готелі “Брістоль”.

Між ними і прихильниками ОПЗЖ (чоловіками спортивної зовнішності) періодично спалахують бійки, повідомляє Думская.

 

Одна зі сторін розпорошила сльозогінний газ. Поліція намагається розділити сторони і не допустити ескалації конфлікту.

Учасники бійки пом’яли капот припаркованої машини.

“З боку патріотів у подіях беруть участь активісти “Дії”, “Автомайдану” Євгенія Резвушкіна і “Нацкорпусу”, ОПЗЖ захищають співробітники охоронної фірми “Зевс” і приблизно сотня “спортсменів”, які приїхали вчора до міста Київською трасою.

Між входом у готель і патріотами стоять люди депутата Богдана Гіганова, співробітники охоронного агентства і поліцейські”, – зазначає видання.

“Став відомий порядок денний конференції ОПЗЖ. На ній хочуть усунути Миколу Скорика з посади т.в.о. керівника облорганізації партії і перевести на посаду голови міської організації. Замість нього обласне відділення очолить Вадим Рабинович, якого затвердять кандидатом у мери Одеси. Засідання вже почалося, незважаючи на облогу з боку патріотів. Медведчука, Скорика та Рабиновича немає. У президії депутат облради Вадим Шкарівський і нардеп Тетяна Плачкова. Головуючим на конференції обрали Шкаровського. Скорика перевели на посаду голови міськорганізації. Рабинович став головою обласного осередку”, – пише видання.

Читайте також: “Цього не робив Порошенко, не робить і Зеленський”: Тука пропонує заборонити партію Медведчука

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE