Politerno > Україна і світ > Літак з Мілану і термінове РНБО: все це виглядає, як зрежисований спектакль

Літак з Мілану і термінове РНБО: все це виглядає, як зрежисований спектакль

  • 13 Березня, 2020
  • 2060 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський вирішив терміново скликати РНБО, що пов’язано зі вчорашнім скандалом щодо МАУ і авіарейсу з Італії.

Президент усвідомив як виконуються доручення Кабміну і вирішив взяти під свій контроль ситуацію, що виглядає дуже дивно.

Хтось спеціально оплачує блогеру Антону Гурі політ бізнес класом в Мілан і назад, а потім цей блогер зливає відео з літака де розповідає страшні історії, а потім ще виходить в онлайн на “1+1”.

В ефірі каналу Антон Гура перповів слова “одного каїрця”, який буцімто повідомив йому, що в Мілані йому стало зле, він потрапив до лікарні, але його виписали і сказали повертатися на батьківщину, адже місць в лікарнях Мілану нема, і слова італійки, яка розповіла, що в її країні смертність перевищила народжуваність, вірус сильно мутував і почав перекидатися на молодших: з 75 років на 50-55.

За словами чоловіка, понад половина пасажирів у літаку – іноземці, багато з яких кашляли. Блогер повідомляє, що під час польоту люди з ознаками хвороби приймали ліки, щоб збити температуру і пройти перевірку після приземлення.

При цьому Гура зазначає, що в Мілані влада намагається якнайшвидше всіма способами здихатися іноземців, які перебувають в Італії. За його словами, в Мілані пасажирів запускали до літака без перевірок, а поліцейські навіть намагалися провести до повітряного судна двох безбілетників.

Після прибуття до Борисполя в літак зайшла бригада медиків для перевірки. За словами чоловіка, серед пасажирів визначили чотирьох людей із підозрою на коронавірус. Решта пасажирів без якихось складнощів пішли з літака і потім – із аеропорту, де до них не мали жодних питань.

Сам Гура з аеропорту поїхав електричкою, звідки продовжив трансляцію.

Все це схоже на штучно створену паніку, щоб вранці оголосити про термінове скликання РНБО, яке введе жорсткий карантин в країні.

Тільки от Верховна Рада продовжить працювати і під шумок коронавируса спробує протягнути не лише законопроєкт про ринок землі.

Все це виглядає, як зрежисований спектакль.

Журналісти вже дізналися чимало про особу головного ньюзмейкера вчорашнього вечора. За даними “Обозреватель“, Гура – актор і  знімався в серіалах на другорядних ролях і брав участь в зйомах  гумористичної передачі “Кварталу 95” “Пороблено в Україні”. На своїй сторінці в Facebook Гура розміщував фото зі зйомок.

Також журналісти відкопали його профайл на сайті, де актори шукають собі роботу.

Ще відомо, що Гура був  членом партії “УКРОП” і в 2014 році балотувався до Київради від цієї політсили.

Читайте також: Підписані у Мінську домовленості – државна зрада, – Бутусов

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE